Stadsdichter Tilburg

Vul (bijvoorbeeld) uw slogan in

Welkom bij Stadsdichter Tilburg

La Couronne du Comte, úw schrijf- en lederwaren specialist! 

La Couronne du Comte (Frans voor “De Kroon van de Graaf”) is een onderneming die gespecialiseerd is in luxe, gestileerde en functionele schrijf- en lederwaren, van een mooie vulpen tot een exclusieve pennenset. U kunt bij La Couronne du Comte terecht voor vele bekende en minder bekende kwaliteitsmerken, zoals Sailor en Caran d’Ache. 

Kwaliteit staat voorop, want een mooi product moet lang meegaan. De kwaliteitsproducten van La Couronne du Comte, zoals Waterman pennen en Parker pennen, zijn dan ook stuk voor stuk het perfecte cadeau voor uzelf, voor een speciaal persoon of uw zakenrelatie. 

Ik adviseer u met veel plezier bij uw keuze voor een “verwen”cadeau en verwelkom u graag in onze winkel of onze webstore.

Het assortiment van La Couronne du Comte ...

... is zeer uitgebreid! Voor diverse hoogwaardige schrijfinstrumenten, luxe pennen, een pennenset op maat, inkt en navullingen, lederwaren en exclusieve accessoires kunt u bij La Couronne du Comte terecht. U vindt bij ons altijd het perfecte (relatie)geschenk! Een Montblanc vulpen, een Parker vulpen of een Pelikan vulpen, we hebben het allemaal. 

De door La Couronne du Comte aangeboden producten zijn allen zorgvuldig geselecteerd en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en exclusief design.

Op onze merken-pagina vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende topmerken, waarvoor u bij ons terecht kunt.

Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan gerust contact op. La Couronne du Comte is u graag van dienst.

Een van onze partners in Tilburg waarmee we samenwerken is Tapasbar-Duende.nl. Meer informatie over Tapas Tilburg vind je hier.

 

 

  

Contactformulier

Klik hier om het contactformulier te openen